Onpa upea talvinen aamupäivä! Hienoa, että meillä on sittenkin vielä vuodenaikojaNauru

Valtuustohommat käynnistyivät tällä viikolla. Minun toivottiin ryhtyvän ryhmämme puheenjohtajaksi ja lisäksi saatiin virallinen vahvistus koulutuslautakuntapaikalle. Paikalliset lehdet ovat kirjoittaneet ensimmäisen kokouksen keskusteluista yllättävänkin runsaasti.  Hämeen Sanomat jatkaa aiheesta vielä huomenna, saapa nähdä nouseeko haastattelun tiimoilta porua...

Halusin nostaa valtuustossa heti kättelyssä esille Tervakosken palveluihin liittyvät ongelmat. Yllättävää oli, että monet eivät nähneet asian tärkeyttä tai yhteyttä esim. ajankohtaiseen Eväsojan alueeseen. Käsittämätöntä, että uusien asuinalueiden suunnitteluun ei ilmeisesti aikaisemmin ole nähty mitään tarvetta liittää perusteelista ja laajaa palvelutarvekartoitusta! No näitä jälkiä nyt sitten saadaan korjailla mm. Tammirannan rakentamisen jäljiltä.

Onneksi ainakin omassa ryhmässä ja laajemmin ns. 24 ryhmässä nämä jutut otetaan vakavasti. Uskon vahvasti porukan lupaukseen siitä, että asiaan palataan pikaisesti vielä uudestaan muissa yhteyksissä. Vallalla onkin nyt hyvä henki ja melkoinen tekemisen meininki. Kyllä sitä Hämeessäkin aikaan saadaan, kun toimeen tartutaan!

Aurinkoisin pakkasterveisin Cool ,

Mika