Ai siis miten niin muka neljän kympin ehdokas? Asialla on tietty yhteys ehdokasnumerooni, ikäryhmään tai  vaikkapa neljään upeaan lapseeni. Mutta myös tavoitteisiini... Haluan, että Janakkala jatkossa ansaitsisi täyden kympin ainakin 1)päivähoidon/varhaiskasvatuksen, 2) perusopetuksen, 3) perusterveydenhuollon,  sekä 4) kunnan tasapuolisen kehittämisen osalta.

Ennakkoäänestys on jo päättynyt ja varsinaiseen vaalipäivään on aikaa enää kaksi päivää. Sunnuntaille on luvattu syysmyrskyä. Toivottavasti kuitenkin mahdollisimman moni sinnittelee tapahtumapaikalle ja auttaa muutoksen tuulia puhaltamaan!

Käy vaaleissa sitten lopulta miten tahansa, on ollut selvästi huomattavissa, että vaalit kiinnostavat ja muutosta kaivataan! Haluan jo nyt kiittää kaikesta tuesta, kommenteista ja kannustuksesta. Saamissani sähköposteissa ja blogi-viesteissä on nostettu esille tärkeitä asioita, mm. lapsiperheille suunnatut kotihoitopalvelut, uudet kouluhankkeet sekä Hattula-yhteistyön keinotekoisuus. 

Tavataan torilla tulevana lauantaina sekä jatketaan keskustelua kotikuntamme kehittämiseksi :) Lue lisää ajatuksistani alla olevista kirjoituksista. Liity myös Facebookissa ryhmään "Mika Janakkalan valtuustoon" ja osallistut mukavaan arvontaan. http://www.facebook.com/group.php?gid=27659427873