Hei. Tulen keräämään tähän blogiin Kunnallisvaaleihin 2009 liittyviä kirjoituksia. Tarkoituksenani on, että teillä äänestäjillä on tätäkin kautta mahdollisuus tutustua paremmin allekirjoittaneeseen ja ajatuksiini.

Olen asunut Tervakosken Tammirannassa (Janakkala) nyt hieman yli neljä vuotta. Tuona aikana olen monien mukavien muistojen lisäksi joutunut kartuttamaan kokemuksiani myös kotikuntaamme liittyvillä pettymyksillä. Palveluiden taso ei ole vastannut mielikuvia ja toiveitamme. Neljän pienen lapsen isänä tarkoitan erityisesti koulun- ja päivähoidon resursseja sekä terveyspalveluiden toimivuutta.

Minulla on runsaasti työ- ja luottamustehtäväkokemusta yhteiskunnalliseen päätöksentekoon liittyen. Puoluepolitiikkaan lähdin kuitenkin pyydettäessä mukaan vasta nyt. Miksikö? Yksinkertaisesti vaikuttamisentarpeesta. Uskon, että asiat voivat oikeasti olla paremminkin! Ainakin kuntamme sijainti sekä väestö- ja elinkeinorakenne antavat siihen hyvät mahdollisuudet. Seuraavan vaalikauden ajan kunnassamme on kuitenkin uskallettava keskityttävä nykyisten kuntalaisten hyvinvoinnin lisäämiseen. Uskon, että tässä tehtävässä tarvitaan lapsiperheiden arkea ja työelämän vaatimuksia hyvin tuntevia uusia hahmoja.

Pidetään yhteyttä! Yksityiskohtaisempia "vuodatuksia" seuraavissa kirjoituksissa. Kerro myös minulle, mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä! Kysy tai  kommentoi! 

Ystävällisin terveisin,

Mika Silvennoinen ([email protected])

Halutessasi löydät minut myös Facebookista: http://fi.facebook.com/ tai http://www.facebook.com/group.php?gid=27659427873